Kasza Gabriella új könyve, a spirituális életmódról

Mantráim az élethez

Ha mostanáig csak kerülgetted a spirituális témákat, de nem igazán tudtad hova tenni magadban – ez a különleges hangulatú könyv a legjobb első élményed lesz!

Ismerősen hangzik?

“Én igyekszem rendes ember lenni, de elviselhetetlen a sok buta, kegyetlen embert magam körül…”

“Igazságtalan az élet! Elfáradok már abba, hogy mindig én legyek a megértő, és mindent megcsináljak mások helyett. Ha én oda tudom tenni magam, ők is álljanak bele a dolgokba.”

“Nem akarok megöregedni! Nagyon rossz és elkeserítő dolog. Csúnya és kiszolgáltatott leszek. Bár örökre fiatal maradhatnék!”

A spirituális gondolkodásmód belső békét és egyensúlyt teremt!

A könyvben megmutatom milyen hatással van ránk az abban való hit, hogy az életterünk nem korlátozódik az anyagi térre, hanem kibővíthető egy szép belső világgal. Ebben már föllélegezhetünk és szabadabbak lehetünk!

Hogy született ez a könyv?

Hello lelkem!

A könyv 5 éven keresztül készült, mert ez egy hosszú “ismerkedési” folyamat volt a lelkem és köztem…

Komoly eufóriát okozó önismereti munka, tanfolyamok, előadások tartása, majd egy önismereti könyv megírása után jött a felismerés: még ez sem elég ahhoz az élethez, amire vágytam. Mert gyötört a sok igazságtalanság, a mindennapokba bezúduló agresszió, és ezek miatt az erős tehetetlenség érzése…

A könyv írása közben az életben is gyakoroltam az újabb és újabb felismeréseket – és azt vettem észre, hogy a fojtogató érzések rohamosan elkopnak, és a helyüket átveszi az elfogadás, az elengedés, a belső béke, és a hit.

A természet szeretete mindig is meghatározó volt számomra, de ez most még tovább mélyült…

Természetes spiritualitás

Hogy kerül a természet a spiritualitás asztalára?

A természet annyira tökéletes, hogy egy kis odafigyeléssel könnyen fellelhető benne minden spirituális válasz, kézzelfogható benne a természetfeletti jelenléte.

Tökéletes egyensúlyra való képesség. A ciklikusság, a természetes folyamatok értelmessége. Az egységesség és összekapcsoltság megtapasztalása, harmónia. Más élőlények tisztelete és elfogadása. Öngyógyító képesség.

Ha beengeded a spiritualitást az életedbe...

Miről fogsz olvasni a könyvben?

A lélek értelmezése során megértjük hol a helyünk a világban, mi értelme van a földi létünknek, hogy tudjuk azt a legszebb élettörténetté formálni.

1.rész: A lélek megismerése

A könyv első felében megnézzük mit jelent a lélek és milyen módon észleljük, értelmezzük a világot:  a természeten, valláson, tudatosságon, spiritualitáson keresztül.

2.rész: A lélek késztetései

A lélek folyamatosan arra készteti az embert, hogy egyre nyitottabban gondolkozzon és éljen, ezáltal képes legyen a reziliens viselkedésre: ha kell alkalmazkodásra, ha kell empátiára, ha kell önátadásra.

Mindezek hatására kiváló kapcsolatokat tarthat fönn, egyénileg pedig elérheti a bölcsesség szintjét. 

Gyönyörű belső átalakuláson mehet keresztül, aminek az eredménye a hála az életútjával kapcsolatban…

3. rész

Mantrák

Itt található a könyv esszenciája 30 mantrában összefoglalva.

Ezek a mantrák “mágikus” erejűek, így ha valaki szeretettel és hittel sokszor ismétli, akkor beépül a világképébe, és szép lassan egy új életmódhoz vezeti.

Minél inkább ismerőssé és megszokottá válnak e mantrák, annál több jelentőségét érti meg az ember, így egyre több helyzetben nyújt valós segítséget. Konfliktusokban, aggódásban, félelemben, kiégésben…

Olvasók mondták

Véleményed fontos, oszd meg velem, küldj visszajelzést!

5/5

“Nagyon összeszedett ez az írás, többet kellene írnod. Régebben is olvastam hasonló témában, de ez most nagyon megfogott…” Krisztina, Budapest

“Nem lehet gyorsan olvasni, nem lehet átfutni egy bekezdésen sem… Néha csak azt érzem, hogy körülölel egy hangulat, ami a könyvből árad, és már attól is jobban vagyok…” Lili, Kehidakustány

Hogy történik a vásárlás

csomagválasztás

Második könyves szerzőként most lehetőséged van kedvezményes áron hozzájutni mindkét könyvemhez. Görgess lefelé és válaszd a neked szimpatikus csonagot!

E-mail visszajelzés

Vásárlás után egy visszaigazolást kapsz, majd az elkészült számládat is e-mailben küldjük el részedre.

Szállítás

A könyvet egyszerű levélként adjuk fel a befizetést követő napon. Olyan szállítási címet adj meg, ahova a postás kényelmesen és sérülésmentesen tudja elhelyezni a könyvedet.

Gyönyörű, EXCLUSÍV nyomtatásban!

4.990 Ft

7.000 Ft

A szerzőről

Kasza Gabriella

Aki személyesen ismer tudja, hogy egy kimondottan életvidám ember vagyok – pedig egyértelmű, hogy a világ negatív hullámai engem is elérnek időnként, és le is nyomnak, ahogy kell… Mégis minden napomat azzal fejezem be, hogy hálás vagyok azért, hogy itt lehetek.