Hatékony önismeret tanfolyam

Készen állsz arra, hogy a sorskönyved helyett mostantól hálanaplót írj?

Válaszd a felszabadult életet, az aktivitást, önbizalmat

és sok sok szeretetet!

Az önismereti munka a tudatos gondolkodást fejleszti

Minél több területen élünk tudatosan, annál nyugodtabbá, magabiztosabbá válunk: mert többé nem a sors kiszolgáltatottjának érezzük magunkat, hanem szabadon dönthetünk – ez szabadság. Ezért hálásnak lehet lenni.

A tanfolyam „vegyszermentes”, természetes!

Úgy erősít, hogy mást nem rombol!

Egy egyedülállóan hatékony módszert sikerült kidolgozni, melyben a tananyagot a pszichológiai módszerek alkalmazása mellett a természetbe illő életfilozófiával egészítettük ki.

Figyelj, mert vészcsengők szólnak a fejedben!

Ha az alábbi mondatok ismerősnek tűnnek, akkor IDEJE LÉPNED, változtatnod!

“Rengeteget cikket elolvastam, és előadást hallgattam, de igazából semmi sem változik az életemben.” Azt érzed, hogy az életed unalmas, és egy mókuskerékben telnek a napjaid.

“Mindig is csak annyit szerettem volna elérni, hogy boldog legyek.” Belefáradtál abba, hogy időt és energiát fektess a kapcsolataidba, de az emberek nem adják vissza a törődést, és a figyelmet.

“Tisztességgel dolgoztam, de már csak azt várom, hogy nyugdíjba mehessek.”  Elfogyott a motivációd, mert nem érzed, hogy megbecsülnének, sőt láthatatlannak érzed magad.

"Nem tudom hol kezdjem..."

Szétszórt információk helyett jól kidolgozott rendszer

Rengeteg módon lehet önismerettel foglalkozó elvekhez, tanácsokhoz jutni, előadásokra járni, amikről az emberek egy-egy séta, vagy kávézás közben elbeszélgetnek – majd elégedetten hazamennek, hisz jól érezték magukat, a téma érdekes volt, jól szórakoztak…

Ez viszont nem visz előre, ebből nem lesz fejlődés.

Az önismereti munka egy lépésről lépésre felépített rendszerben lesz csak hatékony: megértés, gyakorlás által.

Hidd el, hogy

Újraépítheted magad!

Jelenleg van egy hang a fejedben, aki megmondja mi a helyes, mi a helytelen, mit szabad és mit nem – tehát diktálja az értékrendet, ami szerint élsz. Amikor tudod hogy rosszat teszel (nasizol, halogatsz…), akkor lázadsz ez ellen az irányító belső hang ellen. Mert ő nem enged szabadon, nem engedi, hogy változtass.

De van egy jó hírem!

Ezt a belső hangot módosítani tudod egy olyanra, ami biztat, és támogat. Elkezdhetsz új tapasztalatokat szerezni. Bármikor. Akárhány évesen.

Az első lépés a megértés. Utána a próbálkozás. Majd megérkezik az önbizalom.

Az összes sikeres ember történetében a fordulópontot az önismereti munka jelentette!

Ha olvastál életrajzi történeteket, mindig láthatod, hogy a sorsfordító lépéseket minden esetben egy belső átalakulás után tették meg a szereplők. A változáshoz, új élet kezdéshez belső hit, és erős célok, kellenek, amihez először felül kell vizsgálni, és gyakran el kell engedni azokat az életmintákat, tévhit rendszereket, amikben felnőttünk, amiben most élünk.

Ez Benne A Munka.

Ismerd meg a tanfolyam felépítését!

14 hétre kidolgozott videós elméleti anyag + 14 hétre való gyakorlati feladat.

(Ha sok az elméleti ismereted, a munkafüzetek KÜLÖN is elérhetők!)

1. rész

A személyiségfejlődés jelentősége

Az első fejezet arról szól, milyen változásokra számíthatsz, milyen területek működéséhez elengedhetetlen az önvizsgálat: az élethosszig tartó tanuláshoz, az életmódváltáshoz, a gyerekneveléshez, a felszabadult jókedv megéléséhez, stb.

Megnézzük hogy kapcsolódik a fizikai testünk működése az önismerethez, hogy befolyásolják egymást.

Végül beszélünk a tudatosság nélküli élet legnagyobb veszélyéről: a manipulálásról.

2. rész

A korlátozó minták kialakulása és feloldása

Gyerekkori érzelmek alapján reakciók. E reakciók alapján ma gondolatok, és viselkedés. Ebben a részben ezt vizsgáljuk hogy alakultak ki az életünket irányító minták, és hogy lehet alóluk fölszabadulni. 

Szabadság, komfortzóna, világkép. Mit kezdjünk a megváltoztathatatlan helyzetekkel? Mit kezdjünk a kifogásainkkal?

A belső hang átalakítása támogatóvá, nyugtatóvá.

3. rész

Az egészséges érzelmi szükségletek

Ez a rész fog rendet rakni a káoszban.

Sokan nem-, vagy félreértik mit csinálhatunk és mit nem, ha rendes emberek szeretnénk lenni. Nem is gondolják, hogy pl az érzelmek kifejezése, vagy a játékosság JÓ DOLOG.

Ebből a részből lehet felépíteni azt a személyiségünket, amelyik röviden szólva EGÉSZSÉGES.

5 ilyen szükséglet van – ami aztán magával húzza a hétköznapi élethelyzeteink ezernyi kérdését, de a megoldását is.

Itt megtanulhatod mi kell ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, hogy miért fontos a belső határaink működtetése, hogy a boldogság átélésében a gyermeki éned játékosságának megőrzése tud segíteni…

közgazdász, közgazdásztanár, life- és business coach, a Felfedezések és a Mantráim az élethez című könyvek szerzője.

Neked ajánlom a tanfolyamot...

Tökéletes számodra, ha:

Nem neked való, ha:

A támogatás, amelyhez az ügyfelek hozzáférhetnek

E-mail hírlevelek

Feliratkozás után rendszeres tartalmakat küldünk új bejegyzésekről, eseményekről, kedvezményes lehetőségekről.

Facebook csoport

A tanfolyam megvásárlásával lehetőség nyílik csatlakozni egy ZÁRT közösséghez, ahol a tanfolyam anyagával kapcsolatban lehet kérdezni a tanártól, és észrevételeket megosztani.

munkafüzetek

A tanfolyamhoz tartozó 3 munkafüzet önállóan is elérhető azok kedvéért, akik úgy érzik sokat tudnak már elméleti szinten az önismereti fejlesztésről.

Ne habozz, vágj bele!

Válaszd ki, hogy mire van szükséged

19.990 Ft

120.000 Ft

Ügyfélvisszajelzések

5/5

„Lassan két hónapja, hogy vége a tréningeknek. Sokminden történt velem az elmúlt időszakban. Az elő amit kiemelnék, hogy ámor nyila eltalált! … Sokat segített ez ügyben az elvárásokról szóló rész. Alább adtam a nagy elvárásokból…  A munka területén is pozitív a változás. Sokkal nyugodtabb vagyok és csendesebb. Nem veszek már fel dolgokat és próbálok helyesen kommunikálni mindenkivel. Bár ez nem mindig megy…”​

— Kitti, Kiskunfélegyháza

A tanárod

Kasza Gabriella

Jó anyuka szerettem volna lenni, így az első gyermekem születésekor kezdtem azzal foglalkozni, hogyan befolyásolják első életéveink felnőtt korunk alakulását. Rengeteg felismerés érkezett, majd egy sok éven át tartó tanulás, fejlődés.

Nem egyszerű út, mert sokmindent kellett újraépítenem, de az eredmény százszorosan megtérült: szabad és boldog vagyok, azt csinálom amit szeretek, alkotok, és még mindig sok tervem van… bővebben

Gyakran ismételt kérdések

Bármikor elkezdheted. A tanfolyami díj befizetése után e-mailben kapod meg a hozzáférést.

1 év hozzáférést garantálok, de utána sem leszel kizárva. 

Igen! Alapvetően bankkártyás fizetés van biztosítva, de ha szeretnéd, fizethetsz közvetlen utalással is. A bankszámla száma: 11600006-00000001-96848109

Semmi gond! A tanfolyam legelején csatlakozhatsz egy zárt facebook csoporthoz, ahol a tanfolyam anyagával kapcsolatos kérdésekre válaszolok.

Gyere és csatlakozz hozzám a közösségi média felületeken!