Tudásanyagok

Mentorálás

Mentor Program

Az életközépi időszakban van egy pillanat, amikor DÖNTENI kell, hogy maradunk a kényelmes megszokott helyzetünkben, vagy visszaszerezzük a FIATALOS BELSŐ MOTIVÁLTSÁGUNKAT.

Sokan elvesznek a zavaros elméletek között. A Mentor Programban támogatlak, hogy kitisztuljon ez a kép, és EGYENSÚLYT hozz létre!

Tudatosan építheted az álomkarriered, megérted mit várhatsz el, és mi az ami mérgező a számodra?

Nincs több taposómalom, nincs kötelezettség, nincs kiüresedés – csak ha nem vagytok tudatosak, és énközpontú vágyakat kergettek…

Tarts velem, és szabadon, örömmel indulhattok a legszebb útra!

Önfejlesztő könyvek

Felfedezések

Nincs veled baj!

Sokan azért tiltakoznak az önismereti témáktól, mert azt érzik, hogy “meg akarják javítani” őket, vagy össze akarják zavarni, pedig már van egy jól bejáratott életük. Persze szó sincs erről!

Az önismeret fejlesztése során pont hogy a valódi személyiségünkről poroljuk le a környezetünk elvárásait, manipulációit – amik egy szűk úton terelgetik sokunk életét.

A könyv a megértésen keresztül segít felfedezni a szabad és természetes életmódot – ami által a többi emberhez is jobban kapcsolódhatunk.

Mantráim az élethez

A mantrák olyan”mágikus” mondatok, szövegek, akár varázsigék, amik az embert a gyakran nyomasztó jelenségek hatása alól felszabadítja, megnyugtatja. Békét, elfogadást hoz magával.

A könyvben az ember természetfeletti részével, a lélekkel foglalkozunk: hogy működik bennünk, hogy tudjuk átengedni magunkat a késztetéseinek.

Ezek a mantrák nem valamely valláshoz kapcsolódnak, hanem a leghétköznapibb életünkhöz, emberi kapcsolatainkhoz. 

Ingyenesen letölthető anyagok

Párhuzamos gondolkodás gyakorlata

A partnerek közti párhuzamos gondolkodás fejlesztése növeli a kompromisszumos megoldások, és a win-win helyzetek megteremtését.

Ismerd meg, az Edward de Bono módszere alapján készült, könnyen elsajátítható problémamegoldó és konfliktuskezelő technikát!

Töltsd le a PDF-et, gyakorolj, és dönts könnyebben mint eddig bármikor!

Ingyenes személyiségteszt

Sok szeretettel ajánlom ezt az online tölthető személyiségtesztet mindenkinek, aki még nem tudja milyen irányból közelítsen saját maga felé.

Milyen típus lehetsz? Analitikus, diplomata, őr, vagy felfedező?

Kedves rajzokkal illusztrált teszt, azonnali kiértékeléssel.

Segíthet munkahely választásban, vagy épp vágyálmok megvalósításában.

HASZNÁLD FÖL!